Project name:

STANOVANJE G

Project description:

 

Stanovanje bo prostorno, 4 sobno, opremljeno s kvalitetno opremo višjega cenovnega razreda, na primer: keramika in parket I. kategorije, ALU trislojna okna, notranja vrata svetle višine 230 cm… Stanovanjski tloris bo zajemal hodnik, spalnico z garderobno sobo in kopalnico s kadjo, dve manjši sobi, kopalnico s tušem in utility-jem, prostoren dnevno-bivalni del s kuhinjo in jedilnico ter veliko teraso. Stanovanje je orientirano na tri strani (zahod, sever, vzhod). Zahodni del se nahaja v prvem nadstropju, severni in vzhodni del s pogledom na Rožnik pa sta v stavbi v višini drugega nadstropja.

Za ogrevanje je predviden plinski stenski kondenzacijski kotel s sistemom talnega ogrevanja in dodanimi radiatorji v kopalnicah, za hlajenje dnevne sobe in spalnice pa je predviden split sistem. Stanovanje se  bo prezračevalo z decentralnimi prezračevalnimi napravami, ki bodo vgrajene v zunanje stene prostorov stanovanja.

Skupna prodajna površina stanovanja meri 176,78 od tega meri neto stanovanjska površina 116,9 m2, shramba v kleti meri 13,59 m2 in terasa 46,29 m2, poleg tega pa stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti, ki se nahajata v garaži pod objektom in skupaj merita 26,50 m2.

 

 


Lega: 1. In 2. nadstropje
Kvadratura stanovanja: 176,78 m2
Neto stanovanjska površina: 116,9 m2
Terasa: 46,29 m2
Shramba: 13,59 m2
Cena (vključuje 2 parkirni mesti v garaži, shrambo in DDV): 555.000 EUR


Tloris:
Tloris stanovanja in pritličja